joi, 20 august 2009

Actioneaza!




"Lasati copilasii sa vina la Mine, si nu-i opriti; caci Imparatia lui Dumnezeu este a unora ca ei." Luca 17:16 " "
Un copilas isi dorea mult sa ninga, deoarece erau in plina iarna si nu mai ninse de multa vreme la ei.S-a hotarat si s-a pus sa se roage.Si l-a rugat pe Domnul sa ii dea zapada.A doua zi de dimineata s-a trezit din pat si s-a dus sa se imbrace.A coborat jos, imbracat in geaca de iarna, cu manusi, fular si caciula pe cap.Mama l-a intrebat unde merge imbracat asa.El a spus ca afara deoarece el s-a rugat pentru zapada si Dumnezeu ii va trimite zapada. "
De cele mai multe ori nu e de ajuns sa te rogi, trebuie sa crezi, sa iti areti credinta.Copilul si-a incredintat rugaciunea, si pe baza promisiuni lui Dumnezeu a actionat.Haide-ti sa actionam si noi in credinta noastra.Haide-ti sa ne rugam si sa avem siguranta raspunsului...Caci sa nu uitam: "Credinta cat un bob de mustar, e de ajunsa sa mute muntii din loc!"...

P.S. Nu uitati ...Nimic nu e imposibil atunci cand Dumnezeu e alatauri de noi!

marți, 18 august 2009

Sa invatam sa credem!

Pentru ca desi de cele mai multe ori sustinem mare si tare ca suntem "credinciosi" si ca avem o credinta , nu stiu cum se face ca la primul hop care apare o dam in bara. Ne impiedicam de orice pietricica si ne zguduim credinta...Dumnezeu ne´a promis ca daca avem credinta cat un bob de mustar...atat doar, si o sa putem muta muntii din loc...Muntii...ce sa zicem atunci de pietricele care le intalnim noi...De ce facem asta?De ce ne ingradim singuri visele, sperantele,chiar si viata?
"Eu nu pot sa fac asta...io nu pot sa joc fotbal ca el...eu nu sunt asa desteapta....eu nu sunt deajuns de frumoasa...biserica noastra nu poate asta...asta nu..nuu..nuuuu.."
Ne´am obisnuit asa de mult sa punem un NU mare in fata la tot ceea ce ni se pare un pic mai greu ...dar uitam ca NIMIC NU E IMPOSIBIL CAND DUMNEZEU E DE PARTEA NOASTRA!...e asa de greu sa intelegem asta?
nu va zguduiti dragilor..si luatii fiecare promisiune a lui Dumnezeu..fiecare cuvant a Lui si crede-ti in ele...Pot totul in Hristos care ma intareste!